Vivat Oy:n perustaja Indrek Metsik siirtyy sivuun toimitusjohtajan tehtävistä ja uutena toimitusjohtajana aloittaa 1.1.2021 Heikki Anturaniemi. Indrek Metsik keskittyy jatkossa Vivat Oy:n hallitustyöskentelyyn hallituksen puheenjohtajan roolissa ja on uusissa kehitysprojekteissa vahvasti mukana.

”Anturaniemi on saanut aikaan erinomaisia tuloksia Vivat Oy:n takuutyöpäällikkönä työskennellessään ja kasvattanut liiketoimintaa merkittävästi tuoden uusia asiakkuuksia taloon. Hän on omalla vastuullisella ja tuloksellisella johtamisellaan ansainnut niin työnjohtajien, työntekijöiden kuin myös hallituksen luottamuksen toimia jatkossa toimitusjohtajana. 

Luotamme Heikkiin, että hän tulee epäilemättä hoitamaan tonttinsa menestyksekkäästi”, sanoo Metsik.

”Olen äärimmäisen innoissani tulevista haasteista Vivat Oy:n toimitusjohtajana! Haluan tuoda yrityksemme toimintaan järjestelmällisyyttä sekä luoda entistä paremman työssä viihtymisen ilmapiirin, jossa titteleillä ei ole merkitystä. Tulemme myös jatkossa keräämään asiakaspalautteita enemmän, jotta voimme entisestään parantaa toimintaamme ja ylläpitää mainettamme Suomen johtavimpana vuosikorjauspalveluita tuottavana yrityksenä”, lupaa Anturaniemi.

 

Lisätietoja antaa:

Indrek Metsik
Hallituksen puheenjohtaja
Vivat Oy
p. +358 44 301 5566
indrek.metsik@vivat.fi

Heikki Anturaniemi
Toimitusjohtaja
Vivat Oy
p. +358 40 041 7764
heikki.anturaniemi@vivat.fi

Heikki Anturaniemi

Heikki Anturaniemi